NetSolutions-Скопје е ИКТфирма која нуди голем спектар на решенија од ИКТ делот.

Нашата визија е да бидеме решение за сите ваши потреби од областа на информационите системи.

Нашата мисија е да бидеме тука за вашиот бизнис во делот на техничкото опремување и конфигурирање на опремата, вовед во е-бизнисот, веб дизајн, безбедносни и контролни решенија.

NetSolutions Скопје
ул.Христо Татарчев 21А/1-20
1000 Skopje
Македонија

contact@netsolutions.com.mk