РАБОТНА ПОЗИЦИЈА: Сервисер за ИТ уреди и опрема

Обврски и одговорности:
Навремено и прецизно диагностицирање и отстранување на дефекти
Дирекна комуникација со “ВИП” клиенти
Прецизна евиденција и изготвување на извештаи
Контиинуирано надградување во својата област

Потребни квалификации:
Завршено високо образование во информатички технологии и компјутерско инженерство или слично
Искуство од минимум 2 години во бараната позиција
Одлично познавање на англиски јазик ке се смета за предност
Возачка дозвола Б категорија

Што нудиме:
Работа во пријатна околина
Можност за развој и напредок во кариерата
Мотивирачка плата


Вашето CV најдоцна до 08.10.2018г. испратете го на careers@netsolutions.com.mk
Само потесно селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.