Комплетни решенија за е-трговија

Имајќи ја во предвид изреката ‘‘Времето е пари‚‚ ние преземајќи го целиот технички дел, целосно се посветуваме на вашата идеја или бренд да ја претвориме во дигитална продавница и да го автоматизираме целиот процес на работењето во е-трговијата

  • Консултација за вовед во е-трговија
  • Изработка на проект за е-трговија
  • Имплементација на проект за е-трговија
  • Избор на хостинг
  • Софтверско решение
  • Инсталирање
  • Конфигурирање
  • Тестирање
  • Пуштање во функција
  • Обука за користење на системот за е-трговија
Не двоумете се слободно контактирајте го нашиот тим на contact@netsolutions.com.mk
Во кратки црти објаснете ни ја вашата замисла за е-трговија и ние со задоволство ќе се потрудиме да ви го олесниме целиот процес за остварување на вашата замисла.